uTURK.net ten Duyuru

26 Şub

Arkadaşlar neden turktorrent ismini kullanıyorsunuz sitenizin adı uTURK sorularınıza bir yanıt olması amacıyla , soruları soran arkadaşların merakını gidermek için bir açıklama yapma gereği duyduk.
Turktorrent ismi hiçbir şahsa kuruma veya SİTEYE tescilli değildir , olamazda ! Sitemize ulaşmak için uTURK.net gibi TURKTORRENT.DE isminide kullanabilirsiniz.uTURK.net akılda kalıcılığı ve kısa olması bakımından daha değerli bir isimdir.Bize gelen bazı maillerde imparatorluk vs. kelimesi geçmektedir.Biz imparatorluk değiliz , olma amacımızda yok.İmparatorluk övünülecek bir şey değil emperyalismi yani zayıfı ezmeyi  artı sömürmeyi tasnif eder bir kelimedir.Biz kimseyi sömürmüyoruz , karşılıksız hizmet sunuyoruz .Ne imparatorluğuz , ne padişahlık , nede buna benzer bir saçmalık…..8 Yıl Önce NET Macerasına Başka İsimlerle Başlayan Türkiyede profesyonel webmasterlık yapan  firmalardan biriyiz.
facebook grubumuz da domain isimlerimize hitaben 2 adet ve aynı içeriğe sahiptir.
http://facebook.com/uturk.net
http://facebook.com/turktorrent | Sitemize 2 adet domain üzerinden ulaşabilirsiniz.
Amacımız sözüm ona internetten dünyayı yönettiğini sanmak değil değerli dostluklar kurmak ve Türkiye ‘ de dosya paylaşımının gelişimine nacizane katkıda bulunmak , türk gençlerinin ufkunu açmaktır.Sömürmek , küçümsemek , değersizleştirmek küçükken kendini büyük sananlarındır.
uTURK Ailesi

Yorum bırakın